Yeni Kategori: Farkındalık!

• 01.06.2018

Yeni oluşturduğumuz içerik formatıyla çok kısa cümleler ile büyük farkındalıklar yakalamak için web sitemizdeki “Farkındalık” yazılarını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz… Hiç vaktinizi almayacağımıza emin olabilirsiniz. Sadece 15 saniye… Sayfaya gitmek için tıklayın.

Biz Dünyayı Değiştirirken Bizimle Birlikte Olun!

fussilet Kuran Merkezi’nin dünyada görüntüleme almadığı hiçbir kara parçası olmadığını ve sadece YouTube üzerinde milyarlarca dakika izlendiğini biliyor muyudunuz? Şimdi sizler de bu büyük mücadeleye bağışlarınız ile destek olarak, biz…