Köşe Yazıları

Yazmak..

• 13.11.2016

Yazmanın en güzel taraflarından biri ne mi derseniz?:

Benim için yazmak demek; iç sesimi, yaşadıklarımı ve görmek istediklerimi kaleme dökmekten geliyor.

Öğrendiklerimi öğretmekten..
Mazlumların sesi olmaktan..
Farkı fark ettirmekten..
Ve en önemlisi de Allah’ın kelamını tüm yazılarıma yansıtarak yazmak isteğinden geliyor.

Yazmanın en güzel taraflarından biri ne mi derseniz?:

Bir,
Yüz,
Bin,
Milyonlarca kişiye erişebilmek, yaşadığı duruma ortak ve ses olmak, içindeki kıpırtıyı dışarı çıkartmak, destek olmak, hayatının bir parçası haline gelmek, yazılan yazılar doğrultusunda hayatına yön vermesini ve hareket etmesini sağlamak, öğrendiklerini en güzel şekilde öğretme isteği uyandırmaktan geliyor.

Daha saymakla, yazmakla bitmeyecek davranış ve duyguları harekete geçirme isteğinden geliyor tüm yazmalarım, çabalarım.

Bir hayat,
Bir insan,
Bir beyin,
Bir kalp,
Bir nefes ya da katları fark etmez..

Benim için, yazılarım için o kadar değerli canlar ve hayat kaynaklarısınız ki..

Dolayısıyla, bu hayattaki yegane gayem;
Allah Teala’nın hükümleri doğrultusunda hayatlarımıza, hayatınıza yön vermek için kalemimden kağıda dökülen her damla mürekkebin hakkını vererek sizlere yardımcı olabilmektir.

Rabb’im hak yolundan bizleri ayırmasın.

Allah’ın rızasını kazanmak için yaşayan, nefes alan, Hakk için susan, Hakk için konuşan kullarından eylesin.

Selametle..

Hafsa Taşkıran

Bazen..

Bazenle başlayan cümleler kurmayı her ne kadar sevmesemde.. bazen evet bazen anlatılabilecek en iyi kelime olduğunu düşünmeden de edemiyorum. Aslına bakılırsa içinde çok fazlasıyla mana barındıran, kendini en iyi şekilde…