Nasser al Qatami

Yakında Bilecekler! Hicr Suresi – Nasser al Qatami

• 02.10.2018

fussilet Kuran Merkezi tarafından Nasser al Qatami’nin muhteşem okuyuşu ile hazırlanmış Hicr Suresi’ni farklı bir kıraat ile hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde öğrenebilirsiniz.

O Her Şeye Vekildir. Zümer Suresi – Nasser al Qatami

fussilet Kuran Merkezi tarafından Nasser al Qatami’nin muhteşem okuyuşu ile hazırlanmış Kur’an-ı Kerim’in Zümer Suresi’ni (60-73) farklı bir kıraat ile hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş…