Köşe Yazıları

Ufkun Ardındaki..!

• 26.02.2017

Ufkun ardındaki güzellikleri görebiliyor musunuz?

Ben görebiliyorum!
Görülmemiş, el değmemiş tüm güzellikleri görebiliyor, vücudumun her hücresine nüfus ettiğini hissedebiliyor, bana kattığı dinginlik ve o dinginlikten doğan huzuru yaşayabiliyorum.

Peki o güzelliklerin hayatınıza armağan edildiğini, yaşamınıza kalite kattığını, yolunuzu aydınlattığını ve sizi ‘siz’ yaptığını, yani akleden, düşünen, iradeli bireyler haline getirdiğini biliyor musunuz?

Ben biliyorum!
Biliyorum, çünkü yaşıyorum!
Yaşamak ve kaybetmemek içinse var gücümle çalışıyor, çabalıyorum.

Ve sonuç olarak, çabalarımın karşılığı büyüyerek güzellikleri getiriyor bana.

Övgüye layık olan Yaratıcım tarafından ihsan ediliyor, pekiştiriliyor ve kalbime yerleştiriliyor.

Çünkü seçim hakkımı O’nun yolunda layıkıyla kul olmaktan yana kullandım.

Çünkü seçtim..
Seçildim.

İstedim..
Kabul edildim.

Kısacası; Hakk’ı gereği gibi tanıdım.
Tanıdım ki, o muhteşemliği hayatımın her alanına yaydı, yayılması için ‘Ol’ dedi.

“Bir işe hükmetti mi ona sadece “Ol” der, o da hemen oluverir. | Bakara Suresi 117”

Dedi ve imanın lezzetiyle gönlümü mühürledi.

Şimdi bir kez daha soruyorum sizlere:

Ufkun ardındaki güzellikleri görebiliyor musunuz?

Selametle..

Hafsa Taşkıran

Bazen..

Bazenle başlayan cümleler kurmayı her ne kadar sevmesemde.. bazen evet bazen anlatılabilecek en iyi kelime olduğunu düşünmeden de edemiyorum. Aslına bakılırsa içinde çok fazlasıyla mana barındıran, kendini en iyi şekilde…