Namaz Kıraatları

Nasser al Qatami – Meryem Suresi (16-40)

• 22.03.2018

fussilet Kuran Merkezi tarafından hazırlanan Nasser al Qatami’nin namaz kılarken okuduğu Meryem Suresi’ni (16-40) hem dinleyebilir hem de mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı net bir biçimde öğrenebilirsiniz.

Yeryüzü Parça Parça Döküldüğü… Muhammad al Kurdi – Enbiya ve Fecr Suresi

fussilet Kuran Merkezi tarafından hazırlanan Muhammad al Kurdi’nin namaz kılarken okuduğu Enbiya ve Fecr Suresi’ni (33-42), (15-30) hem dinleyebilir hem de mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı net bir…