Maher al Muaiqly

Mürselat Suresi – Maher al Muaiqly (Kıraat 2)

• 17.12.2017

fussilet Kuran Merkezi tarafından Maher al Muaiqly’nin muhteşem okuyuşu ile hazırlanmış Kur’an-ı Kerim’in Mürselat Suresi’ni farklı bir kıraat ile hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde öğrenebilirsiniz.

Şahit Olarak Allah Yeter.. Fetih Suresi – Maher al Muaiqly

fussilet Kuran Merkezi tarafından Maher al Muaiqly’nin sesinden hazırlanmış Fetih Suresi’ni (27-29) hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde öğrenebilirsiniz.