Namaz Kıraatları

Muhammad al Kurdi – Fussilet Suresi (29-36) Duha Suresi

• 31.07.2018

fussilet Kuran Merkezi tarafından hazırlanan Muhammad al Kurdi’nin namaz kılarken okuduğu Fussilet Suresi (29-36) ve Duha Suresi’ni hem dinleyebilir hem de mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı net bir biçimde öğrenebilirsiniz.

Yeryüzü Parça Parça Döküldüğü… Muhammad al Kurdi – Enbiya ve Fecr Suresi

fussilet Kuran Merkezi tarafından hazırlanan Muhammad al Kurdi’nin namaz kılarken okuduğu Enbiya ve Fecr Suresi’ni (33-42), (15-30) hem dinleyebilir hem de mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı net bir…