Yüz Milyonlarca İzleyicimizin Arasına Katılın!

• 08.08.2015

Her gün dünyanın dört bir tarafından fussilet Kuran Merkezi’ni takip eden yüz milyonlarca insanın arasına katılın! Şimdi, fussilet Kuran Merkezi YouTube kanalımıza abone olun!

YouTube kanalımızı takip ederek en sevilen hafızların sesinden hazırlanmış Türkçe mealli Kur’an videolarını pek çok farklı kıraatla birlikte tek bir yerde bulabilir ve her hafızdan farklı kategorilerde ayrı ayrı hazırlanmış video listeleri ile istediğiniz hafızdan istediğiniz sureye, listeye ve daha fazlasına kolayca ulaşıp Kur’an’ı hem dinleyip hem de manasını öğrenebilirsiniz.

Kur’an’ın ulaşmadığı hiçbir yer kalmaması adına web sitemiz ve YouTube kanalımızı insanlara tavsiye ederek daha fazla insana ulaşmamıza vesile olabilirsiniz.

YouTube Kanalına Git

Biz Dünyayı Değiştirirken Bizimle Birlikte Olun!

fussilet Kuran Merkezi’nin dünyada görüntüleme almadığı hiçbir kara parçası olmadığını ve sadece YouTube üzerinde milyarlarca dakika izlendiğini biliyor muyudunuz? Şimdi sizler de bu büyük mücadeleye bağışlarınız ile destek olarak, biz…