Hazza al Balushi

Maun Suresi – Hazza al Balushi

• 04.11.2017

fussilet Kuran Merkezi tarafından Hazza al Balushi’nin muhteşem kıraatı ile hazırlanmış Kur’an-ı Kerim’in Maun Suresi’ni hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde öğrenebilirsiniz.

Zümer Suresi – Hazza al Balushi

fussilet Kuran Merkezi tarafından Hazza al Balushi’nin muhteşem kıraatı ile hazırlanmış Kur’an-ı Kerim’in Zümer Suresi’ni hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde…