Maher al Muaiqly

Karia Suresi – Maher al Muaiqly

• 28.06.2013

fussilet Kuran Merkezi tarafından Maher al Muaiqly’nin muhteşem kıraatı ile hazırlanmış Kur’an-ı Kerim’in Karia Suresi’ni hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde öğrenebilirsiniz.

Şahit Olarak Allah Yeter.. Fetih Suresi – Maher al Muaiqly

fussilet Kuran Merkezi tarafından Maher al Muaiqly’nin sesinden hazırlanmış Fetih Suresi’ni (27-29) hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde öğrenebilirsiniz.