Köşe Yazıları

Kalk ve silkelen!

• 13.08.2016

Kalıplar içinde yaşayan insan topluluğu olup çıkmışız şu küçücük dünyada. Halbuki içimizde koca bir evren dururken..
Bizim Tek ve Yüce Yaratıcımız varken, acziyet temelleri üzerinde kurulu olan her şey hayatımızı yönetir olmuş. Tıpkı yaprak misali bir oyana, bir bu yana savrulur olmuş hayatlar.
Arayış halinde geçen ömürler.
Mutsuz, amaçsız ve inançsız yetişen nesiller.

Ey insanoğlu!
Ne zaman dur diyeceksin bu serzenişlere.
Seni yaratan, sana ve hayatına yön verecek kitabı göndermişken, başka kitaplarda kaybolmak niye?
Unutma ki; hiçbir zaman geç kelimesini hayatına katma!

Haydi kalk ve silkelen!
“İKRA” emrini yerine getir.
Ve;
“Yaratan Rabbinin adıyla oku!” | Alak Suresi 1

| Hafsa Taşkıran

Bazen..