Mishary Rashid al Afasy

İsra Suresi – Mishary Rashid al Afasy

• 07.06.2017

fussilet Kuran Merkezi tarafından Mishary Rashid al Afasy’ın muhteşem kıraatı ile hazırlanmış Kur’an-ı Kerim’in İsra Suresi’ni hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde öğrenebilirsiniz.

Yakalayın, Bağlayın Onu! Hakka Suresi – Mishary Rashid al Afasy

fussilet Kuran Merkezi tarafından Mishary Rashid al Afasy’ın muhteşem okuyuşu ile hazırlanmış Hakka Suresi’ni farklı bir kıraat ile hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı…