Yasser al Dosari

İnşirah Suresi – Yasser al Dosari

• 16.09.2015

fussilet Kuran Merkezi tarafından Yasser al Dosari’nin muhteşem kıraatı ile hazırlanmış Kur’an-ı Kerim’in İnşirah Suresi’ni hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde öğrenebilirsiniz.

Amenerrasulü, Ayetel Kürsi ve Lev Enzelna – Yasser al Dosari

fussilet Kuran Merkezi tarafından Yasser al Dosari’nin muhteşem sesi ile hazırlanmış Amenerrasulü, Ayetel Kürsi ve Lev Enzelna’yı hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık…