Nasser al Qatami

İnsan Suresi – Nasser al Qatami (Kıraat 2)

• 09.12.2014

fussilet Kuran Merkezi tarafından Nasser al Qatami’nin muhteşem okuyuşu ile hazırlanmış Kur’an-ı Kerim’in Fatiha Suresi’ni farklı bir kıraat ile hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde öğrenebilirsiniz.

O Her Şeye Vekildir. Zümer Suresi – Nasser al Qatami

fussilet Kuran Merkezi tarafından Nasser al Qatami’nin muhteşem okuyuşu ile hazırlanmış Kur’an-ı Kerim’in Zümer Suresi’ni (60-73) farklı bir kıraat ile hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş…