Farkındalık

Hepsi Allah’tandır

• 31.05.2018

Başınıza gelen olumsuz şeyler için hiçbir zaman hiç kimseyi suçlamayın.
Çünkü başınıza ne iyilik gelirse Allah’tandır. Ne kötülük gelirse de kendi ellerinizle yaptıklarınız yüzünden yine Allah’tandır.

“Onlara bir iyilik gelirse, ‘Bu, Allah’tandır’ derler. Onlara bir kötülük gelirse, ‘Bu, senin yüzündendir’ derler. De ki: ‘Hepsi Allah’tandır.’ Bu topluma ne oluyor ki, neredeyse hiçbir sözü anlamıyorlar! | Nisa Suresi 78”

Selametle..

Hafsa Taşkıran

Korona Virüs..