Ebubekir Şatıri

Hadid Suresi – Ebubekir Şatıri (Kıraat 3)

• 03.06.2016

fussilet Kuran Merkezi tarafından Ebubekir Şatıri’nin muhteşem okuyuşu ile hazırlanmış Kur’an-ı Kerim’in Hadid Suresi’ni farklı bir kıraat ile hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde öğrenebilirsiniz.

Yine Muhteşem! İsra Suresi – Ebubekir Şatıri

fussilet Kuran Merkezi tarafından Ebubekir Şatıri’nin muhteşem kıraatı ile hazırlanmış Kur’an-ı Kerim’in İsra Suresi’ni farklı bir kıraat ile hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı…