Köşe Yazıları

‘Gerçek Analiz’ oyunu!

• 11.10.2016

Oldum olası kişileri, çevremi, başka toplumların hal, hareket, davranış ve yaşamlarını gözlemlemeyi, analiz etmeyi sevmişimdir.

Bu eylemin altında yatan sebebe gelirsek; olumlu ya da olumsuz etkilerin hayata yansıma sonucunun ne olduğudur?
Böylelikle neyin yanlış, neyin doğru, neyin eksik, neyin fazla olduğunu farkedip, farkettirip fayda faktörünü devreye sokuyorum, sokabiliyorum.

Bunun adına ister ‘merak’ deyin, ister ‘gözlem’ deyin, ne derseniz deyin ama verdiği sonucun getiri hissi tarifi imkansız bir mutluluğa dönüşecektir.

Bu ve diğer platformlarda yaptıklarımla bağlantılı olarak her geçen gün büyüyen sevinçlerim artmakta ve iyi kilerim çoğalmakta.
Dolayısıyla her birinize ayrı ayrı ‘Teşekkürler’imi iletmek de boynumun borcudur deyip asıl konuya geçmek isterim.

Şimdi sizlerle küçük bir oyun oynayalım, ne dersiniz?
Adı da; ‘Gerçek Analiz’ olsun.

Oyunun oynanış şekli ise; bulunduğunuz ortamdaki, çevrenizdeki insanları her yönüyle (eylem, söylem, kişilerle iletişim vb.) gözlemleyip, analiz edip, çıkan sonuçlarınızı özet bir şekilde bu adrese ‘hafsa@fussilet.net’ mail atmanız.
Kural; rahatsızlık veren, zorlayıcı davranışlar sergilememek.

Gelen yorumların toplamından çıkan sonuçları, doğru ve yanlışlar ile kaleme alıp buradan bildireceğim, Allah’ın izniyle.

İnşaAllah güzel şeylerin çıkacağını ve güzel şeylere vesile olacağını ümit ederek dönüşlerinizi bekliyor olacağım.

O zaman oyun başlasın!

Selametle..

Hafsa Taşkıran

Bazen..