Namaz Kıraatları

Ey Gök Tut Suyunu! Muhammad al Kurdi – Hud Suresi

• 27.08.2019

fussilet Kuran Merkezi tarafından hazırlanan Muhammad al Kurdi’nin namaz kılarken okuduğu Hud Suresi’ni (29-60) hem dinleyebilir hem de mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı net bir biçimde öğrenebilirsiniz.

Yeryüzü Parça Parça Döküldüğü… Muhammad al Kurdi – Enbiya ve Fecr Suresi

fussilet Kuran Merkezi tarafından hazırlanan Muhammad al Kurdi’nin namaz kılarken okuduğu Enbiya ve Fecr Suresi’ni (33-42), (15-30) hem dinleyebilir hem de mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı net bir…