Ebubekir Şatıri İstanbul’a Geliyor

• 10.05.2012

En sevilen ve en çok dinlenen hafızlardan biri olan Cidde Furkan Camii imamı Şeyh Ebubekir Şatıri İstanbul’a geliyor.

fussilet Kuran Merkezi tarafından 07 Haziran 2012’de İstanbul Sultanahmet Camii’nde gerçekleştirilecek olan organizasyonda Ebubekir Şatıri Namaz kıldıracak, Kur’an okuyacak ve dua edecektir. Bu son derece özel organizasyona herkes davetlidir.

Biz Dünyayı Değiştirirken Bizimle Birlikte Olun!

fussilet Kuran Merkezi’nin dünyada görüntüleme almadığı hiçbir kara parçası olmadığını ve sadece YouTube üzerinde milyarlarca dakika izlendiğini biliyor muyudunuz? Şimdi sizler de bu büyük mücadeleye bağışlarınız ile destek olarak, biz…