Kuran Programları

Ebubekir Şatıri ile kılınan akşam namazı – İnfitar ve Tarık Suresi

• 07.06.2012

fussilet Kuran Merkezi tarafından ülkemize davet edilen dünyaca ünlü hafız Ebubekir Şatıri ile 7 Haziran 2012’de İstanbul Sultanahmet Camii’nde gerçekleştirmiş olduğumuz organizasyon sırasında kılınan akşam namazı. Namaz sırasında okunan sureler İnfitar ve Tarık Sureleri’dir.

Türkiye’de bir ilk! Ebubekir Şatıri belgeseli SAHARA (Türkçe)

fussilet Kuran Merkezi tarafından ülkemize davet edilen dünyaca ünlü hafız Ebubekir Şatıri’nin ülkemizi ziyareti sırasında çekilen belgesel film. Sheikh Abu Bakr Al Shatri Documentary film in Turkey.