İslam Subhi

Cinlerden Bir İfrit… Neml Suresi – İslam Subhi

• 15.12.2019

fussilet Kuran Merkezi tarafından İslam Subhi’nin muhteşem okuyuşu ile hazırlanmış Kur’an-ı Kerim’in Neml Suresi’ni (15-93) farklı bir kıraat ile hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde öğrenebilirsiniz.

Kamer Suresi – İslam Subhi

fussilet Kuran Merkezi tarafından İslam Subhi’nin muhteşem kıraatı ile hazırlanmış Kur’an-ı Kerim’in Kamer Suresi’ni hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde öğrenebilirsiniz.