Ebubekir Şatıri

Ayetel Kürsi – Ebubekir Şatıri (Kıraat 2)

• 06.01.2015

fussilet Kuran Merkezi tarafından Ebubekir Şatıri’nin muhteşem sesi ile farklı bir kıraatından hazırlanmış Ayetel Kürsi’yi hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde öğrenebilirsiniz.

Ayetel Kürsi – İslam Subhi

fussilet Kuran Merkezi tarafından İslam Subhi’nin muhteşem kıraatı ile hazırlanmış Kur’an-ı Kerim’in Ayetel Kürsi’yi hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde öğrenebilirsiniz.