Kısa Sureler

Amenerrasulü – Nasser al Qatami (Kıraat 4)

• 29.11.2017

fussilet Kuran Merkezi tarafından Nasser al Qatami’nin muhteşem sesi ile farklı bir kıraatından hazırlanmış Amenerrasulü’yü hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde öğrenebilirsiniz.

Ayetel Kürsi – İslam Subhi

fussilet Kuran Merkezi tarafından İslam Subhi’nin muhteşem kıraatı ile hazırlanmış Kur’an-ı Kerim’in Ayetel Kürsi’yi hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde öğrenebilirsiniz.