Ebubekir Şatıri

Amenerrasulü – Ebubekir Şatıri

• 03.02.2014

fussilet Kuran Merkezi tarafından Ebubekir Şatıri’nin muhteşem sesi ile hazırlanmış Amenerrasulü’yü hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde öğrenebilirsiniz.

Ayetel Kürsi – İslam Subhi

fussilet Kuran Merkezi tarafından İslam Subhi’nin muhteşem kıraatı ile hazırlanmış Kur’an-ı Kerim’in Ayetel Kürsi’yi hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde öğrenebilirsiniz.