İdris Abkar

Ala Suresi – İdris Abkar

• 14.02.2017

fussilet Kuran Merkezi tarafından İdris Abkar’ın muhteşem kıraatı ile hazırlanmış Kur’an-ı Kerim’in A’la Suresi’ni hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde öğrenebilirsiniz.

Kurtaracak Kimdir? Kıyamet Suresi – İdris Abkar

fussilet Kuran Merkezi tarafından İdris Abkar’ın muhteşem okuyuşu ile hazırlanmış Kur’an-ı Kerim’in Kıyamet Suresi’ni farklı bir kıraat ile hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı…