Maher al Muaiqly

27.Cüz Kuran-ı Kerim Hatim – Maher al Muaiqly

• 28.05.2017

fussilet Kuran Merkezi tarafından Maher al Muaiqly’nin muhteşem kıraatı ile hazırlanmış 27.Cüz Kur’an-ı Kerim hatmini hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde öğrenebilirsiniz.

1.Cüz Kuran-ı Kerim Hatim – Maher al Muaiqly

fussilet Kuran Merkezi tarafından Maher al Muaiqly’nin muhteşem kıraatı ile hazırlanmış 1.Cüz Kur’an-ı Kerim hatmini hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde…