Ebubekir Şatıri

19.Cüz Kuran-ı Kerim Hatim – Ebubekir Şatıri

• 07.03.2017

fussilet Kuran Merkezi tarafından Ebubekir Şatıri’nin muhteşem kıraatı ile hazırlanmış 19.Cüz Kur’an-ı Kerim hatmini hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde öğrenebilirsiniz.

1.Cüz Kuran-ı Kerim Hatim – Ebubekir Şatıri

fussilet Kuran Merkezi tarafından Ebubekir Şatıri’nin muhteşem kıraatı ile hazırlanmış 1.Cüz Kur’an-ı Kerim hatmini hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde öğrenebilirsiniz.