Nasser al Qatami

15.Cüz Kuran-ı Kerim Hatim – Nasser al Qatami

• 14.04.2017

fussilet Kuran Merkezi tarafından Nasser al Qatami’nin muhteşem kıraatı ile hazırlanmış 15.Cüz Kur’an-ı Kerim hatmini hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde öğrenebilirsiniz.

1.Cüz Kuran-ı Kerim Hatim – Nasser al Qatami

fussilet Kuran Merkezi tarafından Nasser al Qatami’nin muhteşem kıraatı ile hazırlanmış 1.Cüz Kur’an-ı Kerim hatmini hem dinleyebilir hem de Türkçe mealini okuyarak Allah’ın bize vermiş olduğu mesajı açık bir biçimde…